APIE MUS

28234802 2102674573343013 7085476727072149645 o-1

Susipažink su Cannamella...


Sveiki. Mano vardas Greta. Cannamella – mano įgyvendinta svajonė. Tai natūrali, be jokių konservantų pagaminta pieniška karamelė, kuri puikiai tinka mirkyti vaisių skilteles, prie sūrio, ledų, o labiausiai tiesiog kabinti ją šaukštu!

Cannamella gimė iš meilės saldumynams. Jau nuo pat mažų dienų nedaviau tėvams ir seneliams ramybės, nuolat ,,barškinau" indus virtuvėje :) O karamelė visad buvo KAŽKAS TOKIO. Kai prisimenu save, visada mano mėgstamiausių desertų sąraše karaliavo ji - karamelė. Čia ir buvo visko pradžia. Cannamella taip ir tapo ne tik mėgstamiausiu desertu, o mano gyvenimu.

Pasirinkusi studijuoti Maisto Technologiją ir Inžineriją puikiai žinojau, kad pasirinkau teisingą kelią. Jau būdama trečiame kurse, pradėjau eksperimentuoti pas prof. Praną Viškelį laboratorijoje. Po daugybės prisvilintų puodų, sugadintų sienų ir nudegusių pirštų, gimė - Cannamella. 2 metus dirbau, tobulinau receptūras, kol pagaminau savo svajonių karamelę.

Vienintelė tokia, išskirtinio skonio, kupina meilės ir šilčiausių jausmų - tokia yra Cannamella. O net 4 nuostabūs skonių deriniai skirti kiekvienam, net ir išrankiausiam, skoniui. 

Kiekvienas karamelės stiklainiukas pagamintas mano rankomis ir su didele meile. Tikiuosi esate tokie patys smaližiai kaip aš ir paragausite mano skanausios pasaulyje karamelės! :)

Linkiu skaniausių ir nuostabiausių akimirkų su Cannamella!


Su meile,
Greta


 Say 'hi' to Cannamella!

Let me tell you a story. My name is Greta and Cannamella is the dream that I fulfilled over the years. Cannamella is this sweet caramel sauce that I make: natural, without any preservants and is so perfect to dip some fruit slices, cheese slices, drizzle on ice-cream or just to lick it out of spoon. 

Cannamella was created out of my huge love and passion for sweets. From the very early age I used to make big noises at the kitchen trying different sweets to cook. BUT caramel, oh gosh, that was something special for me. As far as I remember myself the queen of the deserts was absolutely CARAMEL. That is how it all started. Caramel was not just a top desert for me but eventually it became my whole life. 

I’ve chosen to study food technology and engineering which I knew was right path for me. Studying my third year I started to do some experiments in laboratory. After failing so many times, burning some pots, damaging walls and burning my fingers – Cannamella was ready to see the light of this world. Two years of experimenting recipes I created this perfect caramel sauce. 

The only one, made with loads of love and warmest feelings – this is what Cannamella is all about. I created 4 different kinds of caramel to match any taste and find a place in everyone’s heart. 

Sweetest wishes.

Greta.